woensdag 28 oktober 2009

De woensdagochtend van Maartje en Lena.
















Vandaag moesten we om 11.00 uur varen. Het was nog best fris buiten, maar we hadden geluk dat we de laatste groep waren en we hadden ook een beetje zon.
We moesten eerst even warm varen op de Jugendstrecke, daarna gingen we de Olympische baan af. Michael voer als eerst het eerste verval af "de wasmaschine"zodra Michael zwaaide mocht Lena komen. Maartje en Anne moesten in het keerwater wachten tot Lena bij Michael aangekomen was. Daarna mochten Maartje en Anne gaan. Maar helaas toen Lena de wasmaschine afging moest ze helaas zwemmen.

Lena was weer ingestapt, nu konden Maartje en Anne komen. Zij kwamen er goed van af. Samen met z'n vieren voeren ze door tot het volgende verval. Helaas ging Lena er te links van af en kwam ze in een schuin walsje waar ze zich niet meer rechtop kon houden. Onder dat verval gingen we met Michael een oefening doen waarbij we een stukje omhoog moesten varen door over te surfen. Toen Maartje in het keerwater kwam ging ze bijna om maar door een hele hoge bodemsteun hoefde ze niet te zwemmen
Toen gingen we verder naar beneden, we hadden een kort parcours wat we moesten varen. Onderaan de baan stapten we uit en droegen we onze boten om nog een keer de baan af te gaan. Deze keer voer Anne niet mee omdat ze last had van haar schouder. Dit keer ging het bij iedereen goed totdat we bij de Bogenbrucke kwamen. Maartje ging te ver naar rechts. Daardoor ging ze op haar achterpunt staan en viel bijna op de kant en ging om. Gelukkig is verder alles goed gegaan.

Groetjes aan iedereen van Maartje en Lena

Geen opmerkingen:

Een reactie posten