vrijdag 30 oktober 2009

Reis naar Augsburg

Maandagochtend gaat de wekker om half zes. Voor sommigen nog veelvroeger ;-((! Woon maar eens in Leerdam. Dat betekend opstaan, klaarmaken, eten, pakken en naar het HWC clubgebouw rijden. Het is alweer halfzeven. De meeste zijn al gearriveerd en zijn met de boten aan t slepen. De meeste tassen moeten in de bus van Wilbert. De meiden zitten bij elkaar in de auto. Tien over zeven zijn we onderweg. De reis loopt voorspoedig en na 2 korte stops en 20 min fileleed arriveren we om half drie bij de kanobaan in Augsburg.




Eerst maar even met z’n alle naar de baan kijken. Best wel spannend voor diegene die voor het eerst hier zijn. Leuke baan en lijkt wel makkelijker dan DWD (Lena).



Dan wordt het tijd om een kamer uit te zoeken en de tassen te installeren.
Veel tijd voor te rusten is er niet (hadden ze maar in de auto moeten doen) want de jongens moeten zich direct omkleden voor de eerste training. De rest was hierna aan de beurt. Ja, zelfs de jongste moesten er al aan geloven. Ja, ze zijn de Olympia Strekke gevaren!

En wat denk je wat je van een uurtje varen krijgt, honger dus. Wat duurt het dan lang voor we om zeven uur naar de pizzeria gaan. Ook nog lopend ;-(( Maar het loont zich en we hebben heerlijk gegeten. Eenmaal terug in ons verblijf zoeken ze spontaan hun kamers op en voor we het goed en wel in de gaten hebben is het muisstil…….zzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten